Gratis nieuwsbrief


 

 

Alles over een dagje uit, weekendje weg of vakantie in de provincie Noord-Holland

Toeristische informatie over Noord-Holland

Naast informatie over de mooiste en leukste bestemmingen voor een vakantie in Noord-Holland, verzamelden we voor jou ook de beste accommodaties, de leukste uitstapjes en evenementen in Noord-Holland. Je kunt ook doorklikken naar één van de plaatsen in Noord-Holland.

 
 

Amsterdam

In dit rijtje mag de hoofdstad met zijn rijke cultuurgeschiedenis niet ontbreken. Lekker winkelen, een rondvaart maken of één van de vele musea bezoeken.

Meer over vakantie of een dagje uit in Amsterdam

 

Noordzeekust

De Hollandse Noordzeekust strekt zich uit van Hoek van Holland tot Den Helder. Strand en duinen zijn hier de ideale plek voor rust en recreatie.

Meer over vakantie of een dagje uit langs de Noordzeekust

 

Randmeren

Pittoreske vissersdorpen, historische steden en vele recreatie- en watersportmogelijkheden. Ontdek de veelzijdigheid van het randmerengebied.

Meer over vakantie of een dagje uit aan de Randmeren

 

Texel

Het grootste waddeneiland kent een gevarieerd landschap met weiden, duinen, bos en strand. Door de vele ontspanningsmogelijkheden is op Texel altijd wat te doen.

Meer over vakantie of een dagje uit op Texel

 

Vechtplassen

Het watterrijke landschap rond de Vechtplassen, aan de noordwestkant van het Groene Hart gelegen aan de Utrechtse Vecht, werd gevormd door veenafgraving.

Meer over vakantie of een dagje uit rond de Vechtplassen

 

West-Friesland

Na het winnen van de strijd met de zee ontstond hier een unieke streek met weidse landschappen en uitgebreide recreatie-, ontspannings- en watersportmogelijkheden.

Meer over vakantie of een dagje uit in West-Friesland

 

Zaanstreek

Het oudste industriegebied van Europa bezit veel industrieel erfgoed, molens, de Zaanse Schans maar ook sfeervolle dorpen en uitgestrekte veenweidegebieden.

Meer over vakantie of een dagje uit in de Zaanstreek

 

Noord-Holland op de kaart

Kaart van NederlandNoord-HollandZuid-HollandZeelandFrieslandNoord-BrabantFlevolandGroningenDrentheUtrechtOverijsselLimburgGelderland