Gratis nieuwsbrief


 

 

Alles over een dagje uit, weekendje weg of vakantie in de provincie Limburg

Toeristische informatie over Limburg

Naast informatie over de mooiste en leukste bestemmingen voor een vakantie in Limburg, verzamelden we voor jou ook de beste accommodaties, de leukste uitstapjes en evenementen in Limburg. Je kunt ook doorklikken naar ťťn van de plaatsen in Limburg.

 
 

Heuvelland Noord

In Heuvelland Noord domineren heuvels, kabbelende riviertjes, bossen en weiden het landschap. Oude dorpjes, kastelen en molens herinneren aan vroeger tijden.

Meer over vakantie of een dagje uit in het Heuvelland Noord

 

Heuvelland Zuid

Het golvende landschap van Heuvelland Zuid biedt vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te genieten van het mooie landschap en vele terrasjes.

Meer over vakantie of een dagje uit in het Heuvelland Zuid

 

Land van Peel en Maas

Het Land van Peel en Maas herbergt een bijzondere mix van heide, akkers, bossen en vennen. Bezoek relikwieŽn van vroeger en ontdek de recreatiemogelijkheden.

Meer over vakantie of een dagje uit in het Land van Peel en Maas

 

Maasduinen

In het noorden van Limburg ligt Maasduinen, een natuurgebied ingeklemd tussen Maas en Duitse grens, dat zowel rust als activiteiten te bieden heeft.

Meer over vakantie of een dagje uit in de Maasduinen

 

Maasplassen

Het landschap rondom de Maasplassen is de ideale bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers en kent een zeer rijke cultuurhistorie.

Meer over vakantie of een dagje uit rond de Maasplassen

 

Maastricht

Deze eeuwenoude stad aan de Maas is de hoofdstad van Limburg en kent vele honderden bezienswaardigheden en monumentale gebouwen.

Meer over vakantie of een dagje uit in Maastricht

 

Parkstad Limburg

In het zuidoosten van Limburg biedt u gezellige steden vol cultuur, activiteiten en attracties, omringd door schone natuur en het bekende Limburgse landschap.

Meer over vakantie of een dagje uit in Parkstad Limburg

 

Valkenburg aan de Geul

In de omgeving van Valkenburg herinnert ademt alles de gezelligheid uit van vroeger tijden, met de mergelgrotten, kastelen, kolenmijn en pittoreske plaatjes.

Meer over vakantie of een dagje uit in Valkenburg aan de Geul

 

Westelijke Mijnstreek

Op het smalste stuk van Nederland ligt de Westelijke Mijnstreek, een zacht glooiende streek met sfeervolle plaatsen als Sittard en Elsloo.

Meer over vakantie of een dagje uit in de Westelijke Mijnstreek

 

Limburg op de kaart

Kaart van NederlandNoord-HollandZuid-HollandZeelandFrieslandNoord-BrabantFlevolandGroningenDrentheUtrechtOverijsselLimburgGelderland