Gratis nieuwsbrief


 

 

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen

Informatie over Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

Zwembad in Gulpen, provincie Limburg.

4.9
Beoordeling: 4.9 (gebaseerd op 35 beoordelingen)

Adresgegevens

Landsraderweg 11
6271NT Gulpen
Limburg

Contactinformatie

Telefoon: 043-4507400
Fax: 043-4507411
Website: www.mosaqua.nl

 
 

Bezoekers over Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

 • Vergaande glorie, erg onvriendelijk personeel, smerige kleedhokjes, veel groene algaanslag bij het peuterbad, rommelig onoverzichtelijk zwembad, wellicht leuk voor tieners, maar gezinnen met kinderen blijf beter thuis.
  Geplaatst op 10 augustus '07
  2.0
   
 • Zijn we het helemaal mee eens!!! Voor kleine kinderen is er maar weinig te beleven, betalen wel 2.50 entree. De kleedhokjes zijn ronduit VIES zelfs wanneer je er s'morgens rond een uur of 10 al komt. De verhouding prijs / kwaliteit is ver onder de maat.
  Geplaatst op 10 september '07
  3.0
   
 • Dat krijg je als je bespaart op je personeelskosten. Veel vangen en weinig er voor teruggeven. Voorbeeld? Buiten over de dertig graden, stampvol zwembad en gewoon gasten binnenlaten. Maar even goed om 1800 uur het buitenbad sluiten. Gevolg??? Overvol zwembad waar het ronduit gevaarlijk is om te water te gaan. Jonge mensen die toezicht moeten houden hebben alleen maar oog voor elkaar en zetten ook nog eens de muziek keihard aan.
  Geplaatst op 23 november '07
  6.0
   
 • Lang in de rij gestaan voordat we naar binnen konden gaan. Binnen, smerige kleedruimtes, vuile vloeren en het leek of de vervelendste voetbalsuppurters binnen waren gelaten. Veel lawaai en losgelaten jongeren die zich niet wisten te gedragen. Er werd onverantwoord veel binnengelaten. Pure comercie. Je kon enkel en alleen staan in het water. Om te zwemmen was er geen ruimte. Onverantwoord, omdat mijn zoon van zeven pas net twee diploma's heeft en ik hem geen seconde uit het oog kon laten. Personeel was wel oplettend, maar er was geen beginnen aan.
  Geplaatst op 6 mei '08
  4.0
   
 • leuk
  Geplaatst op 2 mei '08
  10.0
   
 • erg duur voor wat je krijgt er zijn veel betere zwembaden bv in eindhoven
  Geplaatst op 24 september '08
  4.0
   
 • Vond 't er leuk, misschien omdat het niet zo druk was. Paar uur lol voor een paar euro. Tenminste nog een relaxte sfeer, heel anders dan bij ons in het westen.
  Geplaatst op 9 oktober '08
  10.0
   
 • Het was erg leuk
  Geplaatst op 3 november '08
  10.0
   
 • 18-01-08: Groot zwembad met verschillende baden, sauna, bubbelbad en solarium. Leuk peuterbad in junglestijl. Diverse thema's met bijpassend restaurant. Vriendelijk personeel. De badmeesters zijn erg streng. Kleine kinderen mogen absoluut niet zonder zwembandjes in dieper water en druk gedrag van jongeren wordt berispt. Groot compliment voor de oplettendheid van deze badmeesters! Wij (gezin met een kind van 3 jaar en eentje van 6 maanden oud) hebben er met gemak de hele dag omgekregen.
  Geplaatst op 18 januari '09
  9.0
   
 • Zijn afgelopen weekend naar mosaqua geweest, de eerste en de laatste keer! Mijn zoontje ontdekte een "kijk"gat in het pashokje, later bleek dit niet het enige hokje te zijn met gat,! Dit vind ik echt niet kunnen!! De hokjes waren smerig en de grond echt vies en vol haren. En dat al om 11.00 's morgens. Bah
  Geplaatst op 20 mei '09
  1.0
   
 • Wij willen jullie hartelijk bedanken hoe jullie met een hele grote klacht omgaan.Ingestuurd 15 april.
  Dit heet MOND OP MOND RECLAME.
  Geplaatst op 25 juli '09
  6.0
   
 • Vééél te duur.
  Voor 7,50 Euro entree per persoon had ik een schitterend zwembad verwacht maar verre van dat, en zwemmen is niet eens mogelijk!
  binnen is er wel een klein dieper bad maar is al snel overvol. Niet voor herhaling vatbaar
  Geplaatst op 9 augustus '09
  3.0
   
 • Super leuk zwembad!!Vooral de stroomversnelling.Wij konden er geen genoeg van krijgen.Ook de familieglijbaan heel leuk.Toen ik vroeg,wanneer de golven voor de eerste keer aan zouden gaan,werd er direkt gehoor aan gegeven.
  Personeel zeer goed oplettend.Heb het fluitje heel vaak gehoord.Leuk piratenschip,waar de kinderen in kunnen spelen,met echte vissen erin.
  Wel inderdaad vieze kleedkamers en wat dure entree.
  Maar zeker een zwembad voor herhaling vatbaar
  Geplaatst op 26 oktober '09
  6.0
   
 • Zwembad is op zich leuk, met veel zwemmogelijkheden binnen en buiten.
  Echter kleedhokjes vies, er lag een vies maandverband op de grond en braakstel tegen de deuren!
  Ook kan je niet pinnen, erg lastig!
  Verder 3 kwartier in de rij gestaan voor 4 frietjes,....dus qua service kan het een stuk beter!
  Geplaatst op 14 juli '10
  6.0
   
 • wat een smerig zwembad. met 2 kleine kinderen geweest waarbij een baby. je kan je als vrouw niet normaal omkleden, als je alleen gaat dan sta je voor de keus of tussen de mannen omkleden in de 'babyroom' of stuntelen in het smerige kleedhokje. ik schrijf nooit over iets wat me niet echt bevalt, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt wat een hopeloze rommel daar.
  Geplaatst op 2 augustus '10
  1.0
   
 • Heel erg vies. Grondige renovatie is het enige redmiddel. Wormen schimmel algen enz.
  Geplaatst op 27 augustus '10
  1.0
   
 • het zwembad is leuk
  Jammer van de vieze kleedhokjes.
  Er zijn inderdaad ''kijkgaatjes'' dus daar moet je mee opletten.
  Mocht je erheen gaan neem dan een kauwgum mee om ze op te vullen (grapje)
  verder leuke grijbanen en goed personeel.

  Geplaatst op 7 juli '11
  8.0
   
 • Maakt mij niks uit wat er gezegd word, iedere 4 oktober is het groot feest voor de hondjes, dierendagzwemmen!!!! ALs de hondjes tevreden zijn, ben ik dan nog meer!!!!
  Geplaatst op 27 september '11
  10.0
   
 • superleuk maar wel druk
  Geplaatst op 19 april '12
  10.0
   
 • Het terras waar wij zaten werd om half 5 gesloten terwijl er nog spullen lagen van meerdere mensen er werd ons gezegd dat we maar boven op het terras moesten gaan zitten met een bedreiging !!!!!! terwijl het open was tot half10 omdat ze dat gingen poetsen in plaats dat ze eerst de kleedlokalen deden waar het super smerig was !!!!!!
  Geplaatst op 1 mei '12
  1.0
   
 • ontzettend smerig zwembad, algen in het water, kinderbadje vol met haren en ander viezigheid, kleedhokjes vol modder en bloed over de toiletten maar niet te spreken, lag overal rommel, en dat voor 8,50 pp het is echt schandalig
  Geplaatst op 28 juli '12
  1.0
   
 

Geef je mening over Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

Rapportijfer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
BeoordelingWe sturen eenmalig een mail waarmee de beoordeling bevestigd moet worden.

Abonneer mij op de nieuwsbrief

 

Limburg op de kaart

Kaart van NederlandNoord-HollandZuid-HollandZeelandFrieslandNoord-BrabantFlevolandGroningenDrentheUtrechtOverijsselLimburgGelderland
 

Heuvelland Zuid

Het golvende landschap van Heuvelland Zuid biedt vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te genieten van het mooie landschap en vele terrasjes. Meer Heuvelland Zuid...